VEFATININ 83. YILINDA BÜYÜK ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ŞÜKRANLA ANILDI
2 yıl önce - 11.11.2021

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, vefatının 83. Yılında Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenlerle anıldı.

Törene İlçe Kaymakamımız Sayın Ekrem Ender ERGÜN, Belediye Başkanımız Sayın Turhan BULUT, İlçe Protokolü, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Öğrenciler ve Vatandaşlarımız katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

Program Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı salonunda devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün hayatını anlatan slayt gösterisi, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması , oratoryo gösterisi ve resim sergisinin ardından sona erdi.