YARIM ASIRLIK ARKADAŞLAR BELEDİYEMİZ VASITASIYLA BİR ARAYA GELDİ
5 yıl önce - 28.08.2019

1959-1969 yılları arasında İlçemiz Gökçesu Beldesi Maden Ocağında çalışan Trabzon Araklı Turnalı köyüne kayıtlı Rıfat GÜLÇİÇEK çalıştığı dönemde İlçemiz esnaflarından terzi Fahri KARABULUT’a takım elbise diktirip ödemesini yapamadan Almanya’ya çalışmaya gidiyor. Almanya’da kaldığı 50 yıllık sürecin ardından tekrar memleketine dönen Rıfat GÜLÇİÇEK hiç aklından çıkarmadığı borcunu ödemek için Fahri amcamızı araştırdığı sırada Belediyemizi arayarak yardım istedi. Belediyemiz personeline konuyu anlatan Rıfat GÜLÇİÇEK personelimiz yardımıyla terzi Fahri KARABULUT’a ulaşarak İlçemize geldi. 50 yıl sonra buluşan arkadaşlar Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’u ve kendilerine yardımcı olan personelimizi ziyarette bulunarak teşekkür ettiler. Başkanımız hikayeyi dinleyince çok duygulandığını, dürüst insanlar ile yolumuzun kesişmesinden gurur duyduğunu belirterek ziyaretlerinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.