3. ETAP TOKİ KONUT BELİRLEME KURASI 7 EYLÜL’DE GERÇEKLEŞİYOR
4 yıl önce - 04.09.2020

3. ETAP TOKİ KONUT BELİRLEME KURASI 7 EYLÜL’DE GERÇEKLEŞİYOR

TOKİ ve Belediye Başkanlığımız işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilen, Bolu Mengen Beşler Mahallesi (3. Etap) Projesinde; B1 tipi (2+1) 156 adet, C1 tipi (3+1) 96 adet olmak üzere toplam 252 konut için "Konut Belirleme Kurası" 07.09.2020 tarihinde, TOKİ Bilkent Plaza A3 Blok 61 Nolu Ofis' te saat 11:00' de gerçekleştirilecektir.

Proje kapsamınsa yer alan 252 adet konutun şerefiyeli satış fiyatlarına ve hak sahipliği listelerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Corona virüs salgını tedbirleri çerçevesinde 07 Eylül 2020 tarihinde saat 11:00'da Noter huzurunda canlı olarak gerçekleştirilecek olan "Konut Belirleme Kurası "SEYİRCİSİZ" olarak çekilecektir. Kura çekilişi “https://buff.ly/3dNtU5w” adresinden, TOKİ'nin Facebook, Twitter, Youtube resmi hesaplarından ve belediyemizin resmi facebook hesabından yayınlanacaktır.

Tüm hak sahiplerimize hayırlı olsun.

Bolu Mengen Beşler Mahallesi 3. Etap Şerefiyeli Fiyat Listesi

Bolu Mengen 3. Etap 2+1 Hak Sahipliği Kura Sonucu Sonrası Kuraya Esas