BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE AŞÇI SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİMİZ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN MANSUR YAVAŞ’I ZİYARETTE BULUNDULAR
5 yıl önce - 24.07.2019

Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT, Aşçı Sivil Toplum Örgütlerimizden TAŞPAKON, ULAF ve ASOMDER Başkan, Yönetici ve Üyeleri ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mansur YAVAŞ beyi ziyarette bulundular. Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mansur YAVAŞ , Başkanımız ve Aşçı Sivil Toplum Örgütlerimizin ziyaretlerinden çok memnun olduğunu dile getirdi. Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT Sn. Mansur YAVAŞ beye 34. Mengen Uluslar arası Aşçılık ve Turizm Festivalimizin davetiyesini takdim etti. Mengen’i çok görmek istediğini ve Festivale katılmayı arzu ettiğini dile getiren Sn. Büyükşehir Belediye Başkanımız katılım durumunu bildireceğini ifade etti.