Türkbeyli Mahallesi Atatürk Caddesi İftar Yemeği Etkinliğimiz Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti
5 yıl önce - 31.05.2019

Her mahallede gerçekleştirdiğimiz iftar yemeklerimizin sonuncusunu bugün Türkbeyli Mahallesi Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirdik. Yoğun bir katılımla tasavvufi müzik eşliğinde gerçekleşen İftar yemeğimizde, Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT, iftar yemeğine katılan tüm hemşehrilerimize , son iftar yemeğimize destek olan Ulusal Aşçılar Federasyonuna ve Ramazan ayı boyunca bize destek olan Beypiliç’e teşekkür etti. Ardından bu kutsal gecenin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa adalet,barış ve huzur getirmesini dileyerek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını kutladı. Hemşehrilerimizde bu güzel iftar yemeği için Belediye Başkanımıza teşekkürlerini ilettiler.Semazen gösterilerinin ardından iftar yemeği programımız sona erdi.